ΜΑΘΗΜΑΤΑ BRIDGE ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΤΖ στην ΑΙΓΙΝΑ
Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια... αθλείσαι.
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας «ο Καποδίστριας» (ΜΣΑΚ) έχει περιλάβει το μπριτζ στα τμήματά του. Μαθήματα μπριτζ ξεκινούν την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στην ΑΙΓΙΝΑ και συγκεκριμένα στα εντευκτήρια του ΜΣΑΚ στην οδό Νοσοκομείου, δίπλα στο Νοσοκομείο. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944-466664 Δημ. Ευαγγελίδη.
Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα, για 2 ώρες, εγκεκριμένος δάσκαλος - προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Συνήθως, μια δεύτερη μέρα την εβδομάδα προγραμματίζεται από την κάθε ομάδα για εξάσκηση - προπόνηση.
Από σήμερα μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στον μαγικό κόσμο του Μπριτζ.
Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το Μπριτζ μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6944-466664 (κο Δημ. Ευαγγελίδη), ή και να δείτε το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ): learn.hellasbridge.org
 
Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ TO ΜΠΡΙΤΖ Dealer 1 EOM Πνευματικό άθλημα ανάγνωρισμένο απότηΓ.Γ.Α. τη από hellasbridge.org [τηλ. 210 748 0400]"