ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΒΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗ

"Ένας περίπατος στην Αίγινα". Η έκθεση φωτογραφίας της Βιβής Κορφιάτη, στο Δημαρχείο της Αίγινας.

https://www.aeginaportal.gr/politismos/fotografia/36628-enas-peripatos-stin-aigina-i-ekthesi-fotografias-tis-vivis-korfiati-sto-dimarxeio-tis-aiginas.html

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
''ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ''
Ο 1ος Ελεύθερος Διαδικτυακός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα ΄΄Ανθισμένες Αμυγδαλιές'' ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας https://www.facebook.com/.../permalink/478671813639701 .
Είχαμε την χαρά να συμμετέχουν 74 φωτογράφοι με 164 φωτογραφίες.
Το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας σύμφωνα με την κρίση των μελών του εργαστηρίου κέρδισε η φωτογραφία της Ingrid Bergsdottir με τίτλο ''Η αμυγδαλιά και το αγόρι...Αίγινα''. Σήμερα το πρωί έγινε και η απονομή του βραβείου στην είσοδο του βιβλιοπωλείου ''Λυχνάρι'' στην Αίγινα που ευχαριστούμε θερμά για την χορηγία των δύο λευκωμάτων https://www.facebook.com/search/top?q=%CE%BB%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%20%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1. Το άλλο βραβείο πήρε η φωτογραφία με τις περισσότερες προτιμήσεις(like) του Klement Sina και θα αποσταλεί ταχυδρομικά.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, βιβλίο και κείμενο που λέει "മ PILOT PILOT H LIVING LIGHT"
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο με πυρηνόκαρπο, λουλούδι και φύση
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι, δέντρο και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα δέντρο με πυρηνόκαρπο και εξωτερικοί χώροι
 
 
 
 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας, ξεκινάει μαθήματα φωτογραφίας από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 18.00-20.00 σε ηλικίες από 16 χρονών και πάνω, όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο 6934793002, το τμήμα θα λειτουργήσει εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.
Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του συλλόγου πίσω από το νοσοκομείο του Αγ. Διονυσίου (Νοσοκομείου και Αγ. Νεκταρίου) και φυσικά τηρούνται όλα τα μέτρα για την προφύλαξη της υγείας μας.Μπορεί να είναι εικόνα παιδί, στέκεται και κείμενο που λέει "ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ "O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" -Έτος Ίδρυσης 1949- www.okapodistrias.gr Φωτογραφικό Εργαστήρι Μαθήματα Φωτογραφίας Έναρξη Μαθημάτων 17 Νοεμβρίου 2021 18:00 20:00 κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου (Νοσοκομείου & Ay. Νεκταρίου) Πληροφορίες -Εγγραφές Άρης Παύλος 6934793002 Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εφόσον συμπληρωθεί o απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων"