Γνωριμία με το σκάκι και το πιγκ πογκ από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινα "ο Καποδίστριας"

Με ένα τουρνουά, γνωριμία με το σκάκι, για παιδιά ηλικίας δημοτικού αλλά και μεγαλύτερα, συμμετείχε και φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" στο πρόγραμμα της 10ης Γιορτής Φιστικιού. Επίσης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου  15/9/2018 το τουρνουά πινγκ - πονγκ στο εντευκτήριο του συλλόγου.Περιμένουμε τη συμμετοχή των παιδιών  στα αντίστοιχα τμήματα του Συλλόγου  μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες από το aeginaportal  που τους ευχαριστούμε:

https://www.aeginaportal.gr/politismos/festivals/24013-gnorimia-me-to-skaki-apo-ton-morfotiko-syllogo-aigina-o-kapodistrias.html

 

Τουρνουά Ping Pong

Πιστός στην πολύχρονη παράδοση που έχει δημιουργήσει, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" πραγματοποίησε ένα ακόμη τουρνουά pink pong, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού, το απόγευμα της Κυριακής. Ο σύλλογος έχοντας παράδοση δεκαετιών στην ανάπτυξη του pink pong, διατηρεί σταθερά το συγκεκριμένο τμήμα, που φιλοξενεί αθλητές όλων των ηλικιών σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι ομάδες είχαν χωριστεί σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των αθλητών. Το θέαμα όμορφο, όπως και οι προσπάθειες των αθλητών που έγιναν για τη χαρά της συμμετοχής και του παιχνιδιού. Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" συμμετείχε με ένα ακόμη παρόμοιο τμήμα στο φετινό φεστιβάλ φιστικιού, με ένα σκακιστικό τουρνουά στον Πύργο Μαρκέλλου το πρωί του Σαββάτου.