Ενημέρωση από το τμήμα bridge του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας»

Ενημέρωση από το τμήμα bridge του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας»
Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο, σε πέντε ηπείρους και σε εκατόν τριάντα χώρες, παίζουν Μπριτζ. Έχει αποδειχθεί ότι το παιχνίδι αυτό, δρα ευεργετικά στην ανάπτυξη του μυαλού, ότι προλαμβάνει κάποιες πνευματικές ασθένειες και ότι διατηρεί τους ηλικιωμένους, νεότερους. Χρησιμοποιείται στη Παιδεία ως υποβοηθητικό εργαλείο για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ότι βοηθά στα κάτωθι:
• Συμπεριφορά 
• Τεχνικές του μυαλού (μαθηματικά, συχνότητες κλπ)
• Μνήμη
• Συγκέντρωση
Το να παίζει κανείς Μπριτζ είναι η καλύτερη γυμναστική του μυαλού σε όλες τις ηλικίες και ελαττώνει σίγουρα την πιθανότητα ανάπτυξης ασθενειών , όπως το Alzheimer.
Τα μέλη του αθλητικού τμήματος bridge του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας «ο Καποδίστριας» ανακοινώνουν ότι από την Δευτέρα 10/6/2024 και όλη την θερινή περίοδο θα πραγματοποιούν τις ημερίδες του τμήματος στο καφέ-μεζεδοπωλείο της Κυψέλης
« Giamatsaki» (Γεωγραφικές συντεταγμένες:37.75916714824749, 23.45435424885065).
Πληροφορίες κ. Γ. Βογιατζόγλου(έφορος bridge) τηλ. 6944181018 ή
κ. Β.Μουσουλέας τηλ. 6972037351.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BRIDGE ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΤΖ στην ΑΙΓΙΝΑ
Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι. Είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δεν διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια... αθλείσαι.
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας «ο Καποδίστριας» (ΜΣΑΚ) έχει περιλάβει το μπριτζ στα τμήματά του. Μαθήματα μπριτζ ξεκινούν την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στην ΑΙΓΙΝΑ και συγκεκριμένα στα εντευκτήρια του ΜΣΑΚ στην οδό Νοσοκομείου, δίπλα στο Νοσοκομείο. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944-466664 Δημ. Ευαγγελίδη.
Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Σε κάθε νέο τμήμα μπριτζ, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις συγκινήσεις του παιχνιδιού. Μια φορά την εβδομάδα, για 2 ώρες, εγκεκριμένος δάσκαλος - προπονητής παρουσιάζει το θεωρητικό κομμάτι και σας καθοδηγεί στην πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Συνήθως, μια δεύτερη μέρα την εβδομάδα προγραμματίζεται από την κάθε ομάδα για εξάσκηση - προπόνηση.
Από σήμερα μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στον μαγικό κόσμο του Μπριτζ.
Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το Μπριτζ μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6944-466664 (κο Δημ. Ευαγγελίδη), ή και να δείτε το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ): learn.hellasbridge.org
 
Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ TO ΜΠΡΙΤΖ Dealer 1 EOM Πνευματικό άθλημα ανάγνωρισμένο απότηΓ.Γ.Α. τη από hellasbridge.org [τηλ. 210 748 0400]"
 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ BRIDGE ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Αρχίζουν τα μαθήματα bridge για αρχάριους .

Σας   ανακοινώνουμε  ότι κάθε Δευτέρα 6-8 μ.μ  στον Σύλλογο μας (οδός Νοσοκομείου και Αγ. Νεκταρίου) αρχίζουν μαθήματα bridge για αρχάριους.

Προυπόθεση  συμμετοχής:πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test.Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Πληροφορίες: κ. Μουσουλέας  Βασίλης  τηλ. 6972037351 και κ. Ζαμπέλλας Μάνος τηλ. 6980010586.

Έναρξη: 2/5/2022.

 

 

 

 

 

 

Ημερίδα bridge ζευγών open

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Δευτέρα 27/5/2019 στο ξενοδοχείο Δανάη η ημερίδα bridge ζευγών open μεταξύ Ελλήνων και Αυστραλών παικτών.
Η οργάνωση ήταν του τμήματος bridge του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας".
Οι φωτογραφίες είναι της κ. Ελένης Γιαννούλη,την οποία ευχαριστούμε.

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Δευτέρα 27/5/2019 στο ξενοδοχείο Δανάη η ημερίδα bridge ζευγών open μεταξύ Ελλήνων και Αυστραλών παικτών.
Η οργάνωση ήταν του τμήματος bridge του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας".
Οι φωτογραφίες είναι της κ. Ελένης Γιαννούλη,την οποία ευχαριστούμε.